Ismerje meg a korai magömlés lehetséges okait!

795
HOZZÁSZÓLÁS:

Korai magömlésről beszélhetünk abban az esetben, ha a férfi szándékának ellenére nem képes kontrollálni magömlésének idejét, és az még a hüvelybe történő behatolás előtt, vagy a női partner orgazmusát megelőzően következik be.korai magömlés

A korai szó igazából nagyon viszonylagos, hiszen ha a partner pár perc alatt kielégül, akkor a néhány perc után bekövetkező magömlés sem számít korainak. Azonban ha a sokáig tartó aktus alatt sem képes eljutni a nő az orgazmusig, akkor a hosszú idő után bekövetkező ejakuláció is korainak számíthat.

Ha tisztában vagyunk a konkrét kiváltó okkal, akkor már ennyi is elég lehet ahhoz, hogy sikerüljön megszüntetni a korai magömlés jelenségét.

Milyen tényezők állhatnak a korai magömlés hátterében?

1. Pszichés okok

A korai magömlést az esetek legtöbbjében pszichés okok váltják ki. Így igen gyakran fordul elő tiniknél és fiatal, tapasztalatlan felnőtteknél. A nem megfelelő nevelés, valamint a szexuális életet helytelennek, bűnösnek tituláló szülők pedig csak tovább rontanak ezen a helyzeten.

2. Bűntudat

A szigorú elvek szerinti vallásos neveltetés is okozhat szorongást a nemi érintkezés alatt, ami könnyedén vezethet korai magömléshez.

3. Önértékelési zavarok

Ha egy férfi túl kicsinek tartja a hímvesszőjét, akkor ez olyan gátlásokat okozhat benne, amik könnyedén kiválthatnak túlságosan korai magömlést is.

4. A partner előzetes kapcsolatai

Egy férfi számára komoly stresszt okozhatnak a nő korábbi partnerei, valamint az attól való félelem, hogy nem tud majd olyan szinten teljesíteni az ágyban, mint az “elődjei”.

5. Túl hosszú, intenzív előjáték

Míg a nőknek szüksége van a kellően hosszú és stimuláló előjátékra, addig  a férfiaknak az aktus ezen része szinte elhagyható lenne, mivel nekik veleszületett képességük az ejakuláció. Ezért ha túl intenzíven ingerlik a péniszt az előjáték során, akkor ez nagymértékben lerövidítheti az aktus időtartamát, és korai magömléshez vezethet.

795
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
1
  1. 2016.08.07.

    […] nem betegség, hanem állapot. Kialakulásának hátterében ugyan állhatnak biológiai okok is, ám a probléma inkább tekinthető pszichés eredetűnek, vagy köthető viselkedésbeli […]

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]